14 05 14
Stel hier uw vraag10 vragen over sociale wijkteams

Uitnodiging netwerkbijeenkomst ‘Het begint in de buurt’!

Het is weer tijd om even bij te praten en ervaringen met elkaar te delen. Daarom organiseert gemeente De Fryske Marren binnenkort vier netwerkbijeenkomsten over de sociale wijkteams. Wij nodigen u van harte uit om bij één van deze bijeenkomsten aanwezig te zijn.

De wethouder zal een terugblik geven op de wijkteams 2015/2016. Daarnaast geeft de coördinator een presentatie met een vooruitblik op 2017 en bespreekt zij de wensen voor wat betreft de samenwerking. Tot slot gaan we aan de hand van een voorbeeld in gesprek over hoe we de samenwerking kunnen verbeteren.

Informatiemarkt

Tijdens de bijeenkomst(en) zal er een informatiemarkt zijn waarbij u ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. Er zijn delen van de stands beschikbaar die u kunt reserveren. Indien uw organisatie een stand wil reserveren, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. Mocht u beschikken over visitekaartjes, dan kunt u deze meenemen naar de informatiemarkt, zodat u die met elkaar kunt delen.

Wanneer?

Programma

Vanaf 19.30 uur: inloop met koffie
20.00 uur: welkom door de wethouder
20.10 uur: presentatie coördinator
20.30 uur: informatiemarkt, netwerkgesprekken
Vanaf 21.00 uur: afsluiting met een hapje en een drankje

Aanmelden

Aanmelden kan via www.defryskemarren.nl/netwerkbijeenkomst. Let op: aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 20 oktober a.s. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam via sociaalwijkteam@defryskemarren.nl. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en hopen dat u erbij kunt zijn! Graag tot ziens op een van de netwerkbijeenkomsten!

Deel deze uitnodiging!

Wij vinden het erg belangrijk dat alle onderdelen van onze samenleving zo breed mogelijk vertegenwoordigd zijn. Daarom willen wij u vragen deze uitnodiging te delen met andere Plaatselijke Belangen, vrijwilligersorganisaties of (zorg-)professionals binnen uw netwerk.

nieuwsoverzicht